Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Avís legal

Avís legal als usuaris del formulari de Contacte

Informació d’acord amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic: Aquesta pàgina web és titularitat la Plataforma per la conservació de les 3 xemeneies de Sant Adrià que actua sota els noms de domini http://www.3xemeneies.cat i 3xemeneies.wordpress.com a internet amb CIF Nº G64526197. Pot contactar a l’adreça electrònica: 3xemeneies@gmail.com.

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable: Plataforma per la Conservació de les 3 xemeneies de Sant Adrià

Finalitat: Informar de les activitats de l’associació, d’aspectes relacionats amb l’element patrimonial de les Tres Xemeneies i el seu entorn i/o tramitar les accions que corresponguin en funció de la sol·licitud o consulta efectuada a través de l’apartat “contacta amb nosaltres” de la web http://www.3xemeneies.cat, per tal de donar resposta a l’interessat.

Legitimació: Consentiment de l’interessat.

Destinataris: No se cediran dades a tercers.

Drets: Té dret a accedir, rectificar, oposar, limitar el tractament, portabilitat o suprimir les dades. Per exercir aquest alguns d’aquests drets, ha d’enviar un correu electrònic, indicant quin dret vol exercir a l’adreça 3xemeneies@gmail.cat adjuntant un document identificatiu. Cas que el sol·licitant no sigui el propi interessat, caldrà adjuntar també un document acreditatiu com a representant legal de l’interessat.

En un termini màxim de 30 dies rebrà una resposta per part l’entitat.

He llegit i accepto l’Avís legal als usuaris del formulari de contacte

A %d bloguers els agrada això: